Hoti prinsi de politisti si dusi la fata locului pentru reconstituire

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au prins 2 tineri banuiti ca ar fi spart o locuinta si un sediu postal. Cei doi sunt cercetati sub control judiciar iar in cursul acestei zile au mers la locul faptei pentru a le arata oamenilor legii cum au procedat.

Doi tineri cu varste de 17 si 20 de ani, banuiti de savarsirea a doua furturi, au fost retinuti de politisti si dusi in fata anchetatorilor cu propunere de arestare preventiva. Cei doi suspecti au fost pusi sub control judiciar pentru o perioada de 6 de zile. Conform anchetatorilor primul furt a fost dintr-un oficiu postal in data de 17 noiembrie 2018. De acolo hotii au plecat cu diverse colete. Cel de-al doilea furt s-a produs la o locatie de pe Bulevardul Mihai Viteazu. De aici hotii au plecat cu bani. Din bunurile si sumele disparute nu s-au putut face decat recuperari partiale. Unul dintre cei 2 tineri cercetati pentru furt calificat s-a intors astazi la locul faptei pentru a le arata politistilor cum a procedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de munca in strainatate pentru studentii sibieni

Studentilor sibieni li se ofera ocazia de a se obisnui cu munca in strainatate. Acestia pot lucra in Germania pe perioada verii printrun parteneriat derulat de catre AJOFM. Constienti ca nu au niciun viitor in tara, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu le sare in ajutor tinerilor si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro