Hoti prinsi

Hila Ovidiu

In loc sa mearga la scoala, sau sa isi caute un loc de munca 2 tineri din Jina s-au gandit sa faca bani din furat. Numai ca planul malefic al celor doi nu a mers prea departe. Hotii au ajuns pe mana politistilor.

furtIn doar 2 zile cei doi tineri au avut grija sa calce prin doua proprietati si sa plece de acolo cu tot ce le-a picat in mana. Numai ca pagubitii au mers si au facut plangere la politie. Oamenii legii au reusit cu usurinta sa-i repereze pe cei doi fapasi. Oamenii legii au reusit sa intre si in posesia bunurilor pe care tinerii de 15 si 21 de ani le sustrasesera. Ele au ajuns pe mana proprietarilor de drept. Tanarul de 21 de ani a fost dus in fata judecatorilor in cursul acestei zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Europeana a numarului unic 112

Miercuri s-a sarbatorit Ziua Europeana a numarului unic de urgenta 112. In urma apelurilor efectuate de sibieni anul trecut echipajele SMURD si ambulantele au intervenit in peste 80 de mii de cazuri. 112 este un numar gratuit de urgenta si poate fi apelat de pe orice telefon indiferent ca este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro