Hoti prinsi

Hila Ovidiu

Hoti de telefoane mobile prinsi de politistii sibieni. Este vorba despre doi tineri de 17 si 27 de ani din comuna Rosia. Cei doi au fost retinuti si prezentati in cursul zilei Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventiva.

furtOamenii legii au pornit pe urma talharilor dupa ce la sediul inspectoratului 2 persoane au depus plangeri conform carora au fost deposedate de telefoanele mobile. Politistii au reusit sa ii prinda repede pe cei doi infractori. Este vorba despre doi tineri din comuna Rosia cu varste de 17 si 27 de ani. Cei doi nu reusisera inca sa vanda telefoanele mobile asa ca bunurile au fost restituite posesorilor de drept. Hotii au fost retinuti pentru 24 de ore iar in cursul acestei zile au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Detonare cu succes

7 ore! Atat a durat actiunea de detonare a stancilor pe Transfagarasan. Operatiunea s-a dovedit a fi un succes. Pe parcursul intregii zile pirotehnistii de la ISU au fost pe Transfagarasan. Acestia au dus la indeplinire cu succes o misiune spectaculoasa. Aceea de a detona un bloc de stanca ce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro