Hoti de relee CFR

Hila Ovidiu

Au pus in pericol intreg traficul feroviar din zona Copsa Mica. Vorbim despre 2 barbati care au furat mai bine de 20 de relee pentru a extrage cuprul din ele. Cei 2 au fost prinsi de politisti si retinuti.

indeInca din ultimele doua saptamani ale anului trecut specialistii Direstiei Sanitar Veterinare au intrat in alerta si au luat la bani marunti mai toate magazinele alimentare si restaurantele despre care stiau ca vor fi pline de petrecareti cu ocazia sarbatorilor. Imediat dupa trecerea in anul nou controalele au continuat deoarece urmau sa fie marcate sarbatorile pe rit vechi, asa ca urma un nou val de turisti si bineinteles de oameni dornici sa isi faca provizii alimentare. Acolo unde inspectorii DSV au gasit nereguli au aplicat amenzi si avertismente. Controalele nu s-au oprit nici la momentul de fata. Si asta pentru ca specialistii DSV spun ca vor sa fie siguri ca pe mesele sibienilor ajung cele mai bune produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simpozion despre Unirea Principatelor

Unirea Principatelor a fost sarbatorita si la Artilerie. Aici a avut loc un simpozion intitulat “Unirea de la 24 ianuarie-implinirea unui ideal si cristalizarea unei credinte de a fi impreuna toti romanii”. S-a vorbit despre parerea marilor puteri cu privire la Unirea Tarilor Romane dar si despre importanta religiei in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro