Hoti de cablu prinsi

Hila Ovidiu

Doi barbati din Axente Sever au ajuns dupa gratii dupa ce au urat peste 40 de metri de cablu aerian de pe stalpii de lemn din localitatea Agarbiciu. Dupe ce i-au retinut, politistii au descoperit ca cei doi barbati au mai furat la sfarsitul anului trecut cablu din localitatile Suseni, Agarbiciu si Soala.

Hotii nu se adu in laturi de la nimic. Au demosntrat-o doi barbati din Axente Sever care au avut curajul sa se catere pe stalpi pentru a fura cablul aerian de telefonie. Ei au reusit sa taie 43de metri de cablu aerian de telefonia din reteaua care traversa localitatea Agarbiciu, insa nu au scapat chiar asa usor. Politistii le-au dat de urma si i-au retinut. In timpul cercettarilor, oamenii legii au stabilit ca cei doii suspecti, in varsta de 30, respectiv 40 de ani, au mai furat cablu de telefonie aeriana din retelele localitatilor Suseni, Agarbiciu si Soala. Autorii au fost retinuti pe baza de ordonanta, si urmeaza a fi prezentati Parchetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coliziune frontala pe contrasens

Viteza neadaptata la conditiile de carosabil a facut victime luni seara in judetul Sibiu. Cinci oameni au ajuns in spital dupa ce autoturismele in care se aflau s-au ciocnit pe DN 14, in localitatea Copsa Mica. Accidentul s-a produs dupa ce un tanar sofer de 24 de ani a apasat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro