Hoti de biciclete prinsi de politisti

Hila Ovidiu

3 tineri din Alba si Mures au furat 2 biciclete din Sibiu. Hotii au fost insa prinsi in scurt timp de la comiterea faptei. Daca ar fi reusit sa scape cel trei ar fi produs pagubitilor un prejudiciu de peste 22 de mii de lei.

Cei trei tineri au actionat fara teama si rusine in plina zi pe Bulevardul Coposu, o artera intens circulata a Sibiului. Hotii au sustras cele doua biciclete de pe plafonul unei masini fortand sistemul de inchidere al suportului pentru biciclete. Daca ar fi reusit sa scape neprinsi cei trei tineri i-ar fi pagubit pe posesorii de drept ai bicicletelor de suma de 22.500 de lei. Cei trei hoti au varste cuprinse intre 23 si 26 de ani si sunt domiciliati in Blaj si Sighisoara. Cei trei au fost retinuti si prezentati instantei, in cursul zilei de joi, cu propunere de arestare preventiva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biciclist lovit de masina in Strand

Un accident rutier a avut loc in urma cu cateva ore in cartierul Strand din Sibiu. evenimentul rutier s-a petrecut la intersectia dintre strazile Maramuresului cu Profesor Ioan Moga. De vina pentru producerea accidentului este o femeie in varsta de 60 de ani care, in momentul in care a vrut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro