Hotărârea numărul 9 privind aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor cu risc epidemiologic

stiri redactie

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința din data de 11 februarie 2021, Hotărârea numărul 9 privind aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, stabilirea regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor care sosesc din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat și abrogarea unor prevederi ale hotărârilor Comitetului.

Astfel a fost actualizată lista statelor de risc epidemiologic, lista care intră în vigoare de luni, 15 februarie 2021.

De asemenea, au fost sistematizate și integrate normele incidente referitoare la regimul carantinei și condițiile de acces pe teritoriul național, prevederi aflate în vigoare și care au fost preluate din hotărârile CNSU adoptate până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Incendiu la Orlat - VIDEO

Pompierii militari ai Punctului de lucru Săliște au intervenit de urgență în localitatea Orlat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe str. Grănicerilor. La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă la întreg autoturismul. Incendiul a fost lichidat prompt, fără victime. Din păcate,flacăra […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro