Hot prins la cateva minute dupa ce a spart o masina parcata

Hila Ovidiu

Ar fi dat lovitura vietii sale daca nu ar fi fost prins de politisti. Vorbim despre un barbat care a furat dintr-un autoturism suma de 15 mii de euro. Politistii l-au prins insa la cateva minute de la comiterea faptei. Barbatul este acum cercetat penal sub control judiciar. Politistii sibieni au retinut in acest weekend un barbat care furase bani dintr-o masina. Totul s-a intamplat pe strada Putnei din Sibiu. hotul a intrat in autoturismul parcat si de acolo a furat suma de 15 mii de euro. Nu s-a putut insa bucura prea mult de banii furati pentru ca, in doar cateva minute, pe Dima a fost prins de politisti. In incercarea de a se ascunde de oamenii legii barbatul fugise in curtea unui imobil din zona.
Faptasul, un aradean in varsta de 42 de ani a fost retinut 24 de ore si dus in fata magistratilor. Acestia au decis cercetarea sa sub control judiciar.
Politistii recomanda tuturor posesorilor de auto sa nu lase la vedere in autotutisme bunuri de valoare sau sume de bani. De cele mai multe ori, furturile din auto se produc pe timp de noapte, cand nu sunt oameni pe strada care sa observe comportamentul suspect al faptasilor, iar cei din urma reusesc sa ia bunurile din masini si sa se faca nevazuti in doar cateva secunde. In aceste cazuri prinderea lor este mult mai dificila, uneori chiar imposibila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de politisti in strada

Aproximativ 300 de politisti au fost in acest weekened la foc continuu. Oamenii legii au demarat o ampla actiune de combatere a faptelor antisociale. In urma controalelor s-au dat sute de amenzi si s-au intocmit zeci de dosare penale. Vineri 200 de politisti de la ordine publica, politie rutiera, investigatii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro