Hot prins in timp ce isi prada victima intr-un autobuz

Hila Ovidiu

Atentie la bunurile pe care le aveti asupra dumenavoastra atunci cand circulati cu mijloacele de transport public! Politistii au prins in flagrant un barbat care incerca sa furedin geanta unui calator. Hotul a fost arestat preventiv. Politistii recomanda prudenta maxima mai ales in aceste zile cand la Sibiu se desfasoara un amplu eveniment cultural.

Hotul, un barbat in varsta de 57 de ani din Cluj, si-a atacat victima in plina zi, intr-un mijloc de transprot public din Sibiu. A fost prins in flagrant, in timp ce incerca sa sustraga mai multe bunuri din geanta unui calator. Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile iar prejudiciul recuperat si restituit posesorului de drept. Politistii spun ca se asteapta ca numarul de furturi de acest gen sa creasca in urmatoarele aproximativ 2 saptamani cand la Sibiu se desfasoara unul dintre cele mai mari evenimente culturale ale anului. Si soferii sunt sfatuiti sa nu isi lase la vedere in autoturisme bunuri de valoare. Hotii fura de obicei cam tot ce poate fi ulterior vandut cu usurinta. Festivalul International de Teatru de la Sibiu a inceput vineri si se incheie in data de 18 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cursuri gratuite pentru somerii indemnizati

Incep inscrierile pentru cursurile gratuite de formare profesionala destinate somerilor. Cei interesati isi pot depune dosarele incepand de luni.  Tot atunci va fi organizata si o minibursa a locurilor de munca. Sunt disponibile 170 de posturi. Inscrierile pentru cursuri se fac in 12 si 13 la Sibiu si Medias iar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro