Hot prins dupa ce a furat doua biciclete

Hila Ovidiu

Hotii nu au avut liber nici in minivacanta de 1 Mai. Un cisnadian a intrat intr-o anexa gospodareasca improvizata si a plecat de acolo cu doua biciclete. Politistii i-au dat insa de urma la scurt timp dupa comiterea faptei.

In 1 Mai un cisnadian a anuntat politistii cu privire la faptul ca in weekendul prelungit persoane necunoscute au patruns intr-o anexa improvizata din proximitatea blocului unde acesta locuieste si i-au sustras cele doua biciclete pe care obisnuia sa le depoziteze acolo. Din fericire politistii au reusit sa puna mana pe faptas in scurt timp de la comiterea faptei. Barbatul suspectat de furtul celor doua biciclete s-a ales cu dosar penal. Oamenii legii ii sfatuiesc insa pe proprietarii de biciclete sa nu si le lase nesupravegheate si sa le depoziteze doar in spatii unde le pot lega cu lanturi de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vara vine cu temperaturi ridicate si seceta

Dupa o luna mai cu excedent de precipitatii vara isi intra pe deplin in drepturi inca de la 1 iunie. Meteorologii care se ocupa de realizarea prognozelor pe medie durata spun ca iunie si iulie vor fi luni secetoase si cu temperaturi incendiare. Daca pentru cei care si-au programat concedii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro