Hot prins

Hila Ovidiu

Politistii au prins un hot de cabluri cfr. Este vorba despre un barbat de 57 de ani care a sustras aproximativ 7 metri de cablu. A fost doar o minune ca nu s-a produs un accident feroviar in zona afectata dupa ce din cauza sectionarii cablurilor nu a mai functionat sistemul de semnalizare.

inxPolitistii din Copsa Mica si-au dat seama de lipsa cablului in timp ce efectuau o actiune preventiva de control pe linia traficului feroviar. Din cauza sectionarii cablului semnalizarile luminoase feroviare de pe Magistrala CFR 300 intre Copsa Mica si Tarnava fusesera intrerupte in totalitate. Doar o minune a facut ca in aceasta perioada sa nu se produca vreo nenorocire feroviara. Hotul furase cam 7 metri de cablu. Oamenii legii au reusit sa puna intr-un timp foarte scurt mana pe faptas. Este vorba despre un barbat de 57 de ani din Copsa Mica. Barbatul este cercetat in stare de libertate pentru distrugere si furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Festivalul mustului

Mustul a curs rauri la Sibiu. In weekend mii de oameni s-au distrat la Festivalul Mustului ce a avut loc in Targul Obor. Licorile bahice, mancarea buna si muzica si mai buna i-au tinut pe sibieni in priza pe parcursul zilelor de festival. Dupa traditiile vechi din zonele viticole ale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro