Hot identificat si retinut

Hila Ovidiu

Autorul unui furt identificat de catre politistii sibieni. Barbatul in varsta de 27 de ani furase o borseta in care se aflau peste 2700 de lei. Acesta a fost retinut preventiv pentru 24 de ore.

Au mai prins un hot! Politistii sectiei 1 Sibiu, caci despre ei este vorba au reusit sa inhate un tanar in varsta de 27 de ani despre care se presupunea ca ar fi furat o borseta. Gentuta buclucasa avea 2875 de lei in ea la momentul la care barbatul i-a sustras-o unui alt sibian in timp ce acesta se afla intr-un local din municipiu. Dua ce pagubitul a chemat politia, oamenii legii au reusit intr-un final sa dea de hot. Acesta a fost retinut de politisti. In cursul zilei de marti barbatul acuzat de furt calificat a fost predat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trichineloza la Micasasa

Caz de trichineloza in judet. Inspectorii DSV care au efectuat probele de laborator au confirmat supozitia medicului veterinar din Micasasa cu privire la un porc sacrificat in curtea unui localnic. Intregul animal sacrificat a fost confiscat. Din fericire nimeni nu a apucat sa consume carne infectata. Laboratorul diagnostic al DSVSA […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro