Hot dupa gratii

Hila Ovidiu

Un tanar de 17 ani din Slimnic a fost retinut de catre politistii din Sibiu, dupa ce a luna trecuta a sustras mai multe bunuri din incinta unui camin apartinand unui grup scolar din Sibiu. Valoarea prejudiciului cauzat de minor depaseste 5.500 de lei.

La numai 17 ani, un tanar din Slimnic a ajuns dupa gratii, dupa ce a furat mai multe bunuri dintr-un camin apartinand unui grup scolar din Sibiu. Baiatul a patruns prin efractie in incinta imobilului in noaptea de 4 spre 5 aprilie, si s-a pus pe treaba. A sustras calorifere, bateriile de la chiuveta si cablurile electice din 4 tablouri. Apoi, si-a vazut de drum, lasand in urma un prejudiciu de peste 5.500 de lei. Dupa mai bine de o luna de cercetari, politistii sibieni au reusit de dea de urma tanarului infractor, insa nu au mai recuperat nimic din bunurile furate de el. Baiatul a ajuns in arest preventiv pentru 24 de ore si are toate sansele ca sederea lui dupa gratii sa se prelungeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carabulea ramane dupa gratii

Omul de afaceri Ilie Carabulea ramane dupa gratii. Avocatii magnatului au depus la Curtea de Apel Alba Iulia o cerere prin care solicita intreruperea executarii pedepsei, insa instanta a respins solicitarea. Carabulea este condamnat la un an si jumatate inchisoare, cu executare, intr-un dosar de coruptie. Avocatii lui Ilie Carabulea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro