Hot de biciclete, prins

Hila Ovidiu

Un barbat de 29 de ani din Atel a ajuns pe mana politistilor dupa ce, numai in decursul acestui an, a furat 12 biciclete. Hotul a fost arestat preventiv si este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Dupa luni de cercetari, politistii sibieni au reusit se identifice si sa retina un barbat de 29 de ani din Atel, care din primavara acestui an si pana in prezent a furat 12 biciclete, toate de pe raza orasului Medias. Omul nu a vandut niciun vehicul, ci le-a pastrat pe toate la domicicliu, unde le-au gasit si oamenii legii. Acestia au ridicat bicicletele, a caror valoare totala se ridica la peste 2.000 de lei. Suspectul a fost reţinut pe o perioada de 24 de ore si introdus in Centrul de retinere si arestare preventiva al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Audiente la Consiliul Judetean

De doua saptamani sibienii au inca un sef de institutie care ofera audiente. Este vorba despre Ioan Cindrea, Presedintele Consiliului Judetean. Acesta isi da intalnire in fiecare miercuri de la ora 10.00 cu locuitorii judetului care vin sa-si spuna doleantele. In incercarea de a obtine o rezolvare la problemele care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro