Hot condamnat la inchisoare

Hila Ovidiu

Un barbat a fost condamnat la inchisoare pentru o fapta pe care a comis-o acum cativa ani. Barbatul a patruns intr-o   locuinta de unde a furat scule si electronice. Prejudiciul nu a putut fi recuperat.

Barbatul a fost condamnat fix cu un an inainte de a i se prescrie fapta. In 2014 acesta a patruns intr-o gospodarie de unde a furat scule, o drujba si alte aparate electrice care i-au cazut in mana. Prejudiciul nu a putut fi niciodata recuperat asa ca barbatul in varsta de 30 de ani, originar din Agnita a fost condamnat la inchisoare pentru urmatorii aproape 2 ani de zile.

Barbatul in cauza a fost incarcerat la Sibiu. Politistii ii sfatuiesc pe cei care stau la casa sa nu lase scule sau aparate electrice in curte sau in zone usor accesibile celor certati cu legea. Astfel de obiecte trebuiesc tinute in incaperi special amenajate si care pot fi incuiate chiar si atunci cand proprietarul este acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua postare cu oameni care mor de foame in Spitalul Judetean

Sibienii rabufnesc inca odata din cauza mancarii proaste din spitalul judetean. Un om a postat pe facebook un castron cu apa chioara in care zac cateva fire de taitei. In posatareqa de pe site-ul de socializare omul isi exprima dorinta ca banii sa nu mai mearga catre biserici ci catre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro