Homme Less la Astra Film

Hila Ovidiu

Astra Film Cinema isi redeschide portile. Prima pelicula pe care o vor putea urmari sibienii este “Homme Less” un documentar ce prezinta o alta fata a… “visului american”.Proiectia este programata pentru joi.

Pelicula isi propune sa scoata in evidenta aspectele mai putin cunoscute a ceea ce multi isi imagineaza ca este visul american. Filmul il are ca personaj central pe Mark Reay un fost model, actual fotograf de moda la New York si actor amator. Personajul principal are cel putin in aparenta toate caracteristicile unei vieti perfecte insa…nimeni nu stie ca desi locuieste in Manhattan cel mai luxos cartier al orasului, locuinta lui este de fapt un coltisor de acoperis, langa niste cabluri de curent, iar singura avere este o prelata pe care o foloseste pe post de plapuma. Filmul demonteaza cu umor, tristere dar si multa sinceritate mitul visului american in care personajul principal trece din universul extravagant al modei la realitatea sumbra a strazii, realitate care este insa incarcata cu povesti de viata uluitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi actiuni rutiere

Transportatorii de marfuri si persoane au intrat din aceasta saptamana in vizorul oamenilor legii. Campania de control TISPOL TRUCK&BUS are loc pana in 19 februarie inclusiv. Actiunea are loc cu sprijinul celor de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier. Actiunile au in principal scop preventiv. S-a decis implementarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro