HECS ia startul la Sibiu

Hila Ovidiu

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) va debuta vineri seara cu un prolog spectaculos. Traseul, amenajat in parcarea unui centru comercial din Selimbar, va cuprinde bolovani, nisip, trunchiuri de copaci si multe obstacole facute din cauciucuri. Competitia se va desfasura in perioada 6-8 iulie.

HECS – Hard Enduro Competition Sibiu 2012 se pregateste de start. Cativa dintre participantii la dificilul concurs au testat deja traseul pregatit de organizatori in parcarea centrului comercial din Selimbar, pentru prolog. Sibianul Ioan Tara, concurentul cu cele mai multe participari la HECS, Klaus Sorensen track manager la prestigiosul concurs Red Bull Romaniacs, timisoreanul Cristian Dunca, cel mai tanar concurent de la clasa Hobby si alti concurenti au fost norocosii care si-au turat motoarele la maxim pentru a face fata testului dinaintea prologului. Competitia va incepe insa de abia vineri, 6 iulie, la ora 19, cand toti cei 120 de concurenti asteptati se vor intrece pentru o clasare cat mai buna in prima zi de concurs off-road, programata sambata. Dupa Prolog de vineri seara, care va stabili ordinea de plecare in cursa propriu-zisa, urmeaza doua zile de traseu off-road in jurul Sibiului. In prima zi, cei interesati ii pot vedea pe concurenti pe traseu, la cativa kilometri de Sibiu, intre localitatea Sadu si Raul Sadului si in apropiere de localitatea Cisnadioara. A doua zi, in 8 iulie, concurentii pot fi vazuti incepand cu ora 10, in apropiere de cabana Curmatura si in zona cabanei Mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotelul Sport se extinde

Hotelul Sport din Sibiu si-a dublat capacitatea de cazare. Cu investitii minime, joi a fost inaugurata o aripa noua a hotelului. Pe langa camere, aceasta aripa gazduieste si un centru de recuperare si un restaurant spatios. Cunoscutul Hotel Sport din Sibiu s-a extins. Joi a fost inaugurata o noua aripa, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro