Gulas in muzeu

Hila Ovidiu

Peste 3 mii de sibieni si-au petrecut weekendul in muzeul in aer liber. Vremea frumoasa, aerul curat de la padure, ambianta placuta dar si mirosul de gulas i-au chemat pe oameni intr-un numar atat de mare. In weekend la sibiu au avut loc Zilele Hungarikum.

gulas1Printre zile urate si ploioase carora le-am uitat numarul, vara si-a facut mila si de noi si ne-a oferit un weekend insorit si cu caldura exact cat trebuie. Vremea frumoasa i-a facut pe sibieni sa iasa din casa ca ciupercile dupa ploaie. Si cum zilele libere trec repede, oamenii au decis sa ramana totusi in oras. Pentru relaxare in Sibiu, Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului este una dintre cele mai bune destinatii. Mai ales ca aici a avut loc un concurs de gatit mancaruri cu specific unguresc. Preparatul de onoare a fost cu siguranta gulasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Val de turisti la Sibiu

In ultimii ani sibiul a devenit o destinatie turistica de top atat pentru cei veniti din strainatate cat si pentru romanii nostri. Chiar si in extrasezon numarul de vizitatori a depasit 25 de mii.   De aproximativ 5 ani de zile Sibiul a devenit unul dintre punctele e maxima atractie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro