Grupare infractionala destructurata

Hila Ovidiu

Descinderi ale politistilor sibieni la Dumbraveni. Vizate au fost 4 persoane, membre ale unei grupari infractionale acuzati de infractiuni comise cu violenta. Cei 4 sunt acuzati ca au incercat sa intimideze prin acte de violenta un barbat din Hoghilag pentru a nu depune declaratii in cadrul unui proces.

Grupare infractionala destructurata vineri dimineata de catre politistii sibieni in colaborare cu cei din Sighisoara. Au fost identificati si retinuti 4 barbati din Dumbraveni. Acestia sunt acuzati ca la inceputul acestei saptamani au intrat peste un barbat din Hoghilag in casa l-au batut si i-au distrus bunurile aflate in locuinta, incercand astfel sa il determine sa isi schimbe declararatiile pe care urma sa le faca intr-un proces in care este citat ca martor. In dosarul penal aflat pe rolul instantei unul dintre cei 4 agresori este inculpat. Cei patru erau clienti mai vechi ai politiei. Acestia comisesera mai multe infractiuni pe raza orasului Dumbraveni, a localitatilor limitrofe precum si in municipiul Sighisoara. Barbatii au fost adusi la sediul Politiei Sibiu. Suspectii au varste cuprinse intre 24 si 33 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a facut scrum

Un tir a luat foc la iesirea de pe Centura Ocolitoare spre Vestem. Autotrenul era incarcat cu maculatura. Au ars aproximativ 18 tone de hartie. Un tir incarcat cu aproape 18 tone de hartie a ars aproape in totalitate in aceasta dimineata la iesirea de pe Centura Ocolitoare a Sibiului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro