Gripa porcina a ucis inca un om

Hila Ovidiu

Sibiul a inregistrat inca un deces din cazua gripei. Victima este un barbat de 61 de ani, nevaccinat antigripal si cu afectiuni multiple. Este cel de-al doilea deces produs de la inceputul anului din cazua gripei pandemice. Gripa porcina a facut inca o victima la Sibiu. Un barbat de 61 de ani a pierdut lupta cu viata dupa ce s-a imbolnavit de gripa. Omul nu fusese imunizat antigripal in acest an.
Acesta nu este singurul caz de gripa. In doar o saptamana au fost raportate 15 suspiciuni de gripa. 2 cazuri, ambele la copii au fost deja confirmate cu laboratorul.
Micutii diagnosticati cu gripa sunt din Turnu – Rosu respectiv Miercurea Sibiului. Cei doi au necesitat tratament de specialitate, au fost atent supravegheati de catre medici iar acum sunt in afara oricarui pericol.
De la inceputul anului si pana in prezent au fost confirmate cu laboratorul 15 cazuri de gripa. In majoritatea cazurilor este vorba despre virus pandemic 2009, cunoscut sub denumirea de gripa porcina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

240 de locuri de munca vacante

Primavara a venit dar ofertele de munca raman inca inghetate! La momentul de fata sunt disponibile doar 240 de locuri de munca vacante. Si-au facut curaj sa dea startul angajarilor pe acest an 59 de agenti economici din tot judetul. Printre cei cu studii superioare agentii economici sau institutiile publice […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro