grindina in weekend in dumbrava sibiului si alte zone din judet

studio

Dupa zile intregi de canicula, duminica a inceput sa ploua dar, putin spun specialistii. Inca ne mai confruntam cu seceta desi furtuna din ultimele ore i-a cam speriat pe sibieni. La sfarsitul saptamanii a plouat cu grindina in mai multe localitati din judet.

Grindina a cazut duminica in mai tot orasul. Sibienii care se aflau la plimbare, au fost luati prin surprindere si s-au adapostit pe unde au putut. Din fericire, furtuna nu a durat foarte mult.
Meteorologii spun ca in aceste zile, vremea va fi capricioasa. Insa, doar pana vineri. Vremea isi va reveni dupa Sfantul Ilie, si vom avea parte de zile frumoase, cu temperaturi de maxim 30 de grade. Peste o saptamana, revine canicula iar mercurul din termometre va sari din nou de 30 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

raliul sibiului impune restrictii de trafic in sibiu

Mai e putin pana se va da startul la Raliul Sibiului. Politistii va avertizeaza ca in aceste zile sa circulati cu atentie pentru a evita evenimentele rutiere. Desi este considerat un raliu pe macadam, Raliul Sibiului Romania are si portiuni de asfalt incluse in probele speciale. Celebra proba Santa Max […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro