Greva la CJPC Sibiu

Hila Ovidiu

Angajatii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Sibiu au facut marti greva. Actiunea de protest a avut loc intre orele 12.00 si 13.00 insa nu a fost afectata activitatea institutiei. Inspectorii sunt nemultumiti de salariile mici pe care le primesc.

Functionarii publici din Comisariatele pentru Protectia Consumatorilor din Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu au realizat in cursul acestei zile un protest spontan nemultumiti fiind de salariile mici pe care le incaseaza. Protestul a avut loc intre orele 12.00 si 13.00. Reprezentantii celor 14 angajati de la Sibiu spun ca discordantele salariale dintre angajatii care au atributii similare sunt foarte mari si asteapta ca acestea sa fie solutionate prin legislatie. Mini-greva de marti nu a afectat insa activitatea institutiei. Liderii sindicali spun ca lucrurile nu vor ramane asa si ca sunt hotarati sa mearga mai departe, pana la greva generala, in situatia in care nu sunt luati in seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Provizii alimentare de la CARP

12 tone de alimente s-au vandut in ultima luna din magazinul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Gospodinele si-au facut deja aprovizionarea cu zaharul necesar compoturilor si dulceturilor pentru iarna. Sute de pensionari si-au facut in ultima luna provizii de alimente de baza procurate de la Magazinul CARP. S-au vandut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro