„Greierele aproape faimos” se joaca la Gong

Hila Ovidiu

Sambata si duminica cei mici sunt asteptati la teatru. Pe scena de la Gong se joaca “Greierele aproape faimos”.

Spectacolul poate fi urmarit de catre cei cu varste de peste 6 ani iar intrarea costa 7 lei. Considerata una dintre cele mai frumoase productii ale Teatrului Gong din Sibiu, piesa de teatru este una incarcata de intriga dar si veselie in egala masura.

Din dorinta de a deveni faimos, personajul principal, Greierele, trece prin mai multe intamplari alaturi de prietenii sai. Morala desprinsa din acest spectacol arata ca prietenia, solidaritatea, rabdarea si stradania reusesc sa invinga intoteauna mania,aroganta si viclenia. Si pentru ca staruie in visul sau, personajul principal reuseste intr-un final, cu munca si perseverenta sa ajunga la rezultatele dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de munca in strainatate

Peste 1500 de locuri de munca vacante sunt disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in spatiul european. La mare cautare sunt lucratorii in agricultura, muncitorii calificati pe diverse meserii si asistentii medicali. Austriecii pun la bataie 20 de posturi pentru zugravi si lucratori forestieri. Germanii ofera 184 de locuri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro