GRECIA – Un copil le-a adus pompierilor români, porumb fiert şi plăcinte

stiri redactie

Ne-au mișcat gesturile localnicilor… Am mers în Grecia să ajutăm, însă am primit mult mai mult! Nu ne așteptam la așa o mare recunoștință. Ne bucură sufletul să vedem cum ne privesc, cum ne dau „Bună ziua” și ne zic „Mulțumesc!”.

Toți cei care ne-au ieșit în cale s-au oferit să ne sprijine, ne-au adus tot timpul apă rece, care valorează foarte mult după câteva ore de stat în preajma flăcărilor.

O mare surpriză a fost făcută de un copil, care i-a vizitat în această dimineață pe colegii noștri. A venit cu plăcinte și porumb fiert, drept mulțumire pentru că îi protejau satul.

În aceste ultime zile a fost depus un efort considerabil din partea pompierilor pentru limitarea propagării incendiilor, însă au avut parte și de momente cu o mare încărcătură emoțională, care le-a dat putere și i-a făcut să treacă peste clipele de epuizare.

Mulțumim, Grecia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

383 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2

Până astăzi, 13 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.086.492 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).1.049.537 de pacienți au fost declarați vindecați.În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 383 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro