GPS si afisaj electronic pentru Tursib

Hila Ovidiu

Afisaje de ultima generatie si GPS-uri pentru autobuzele societatii de transport public din Sibiu. Acestea sunt cele mai noi investitii pe care le face Tursibul chiar inainte de Sarbatori. Primul panou de afisaj electronic a fost deja amplasat in statia din fata vechii primarii.

Autobuzele Tursib vor fi dotate cu GPS-uri. Pana la finele anului 55 din cele 90 de autobuze care circual prin oras vor avea amplasate astfel de aparate. Restul vor fi dotate in primul trimestru al anului viitor. Costul acestei achizitii este de 137 de mii de lei. Suma a fost acoperita din fondurile socienatii de transport public.Primul dintre aceste afisaje a fost deja instalat vineri in statia din fata fostei primarii. Daca acesta va functiona cum trebuie de la inceputul anului viitor treptat vor fi montate astfel de afisaje electronice si in restul statiilor din oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Brazi sunt, cumparatorii lipsesc

Si-au frecat mainile sprand la profituri frumusele din vanzarea pomilor de Craciun dar realitatea n-a fost tocmai roz. Vorbim despre comerciantii de brazi care spun ca anul acesta a fost cel mai slab din punct de vedere al vanzarilor din ultimii cinci ani. Cei care au adus brazi crescuti in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro