Giratoriul din intersectia Milea-Dumbravii va fi gata pana saptamana viitoare

Hila Ovidiu

Gata!!! De joi noaptea incepe schitarea noului sens giratoriu de la intersectia dintre Dumbravii si Milea. La finele saptamanii acesta va fi deja functional.

Reprezentantii municipalitatii spun ca sensul giratoriu va deveni functional pana la finele saptamanii. Conturarea sensului giratoriu va incepe din noaptea de 2 august cand vor fi amplasate elementele din plastic ce vor continua giratia. Tot de atunci vor fi oprite si semafoarele urmand sa se circule dupa regulile unui giratoriu. De asemenea se va lucra la mutarea trecerilor de pietoni mai departe de intersectie pentru a se evita evenimentele rutiere. Acesta este cel de-al treilea sens giratoriu construit in zona in aceasta vara. Primele doua au fost amplasate in Piata Unirii respectiv strada Morilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Revine canicula

Inca un val de canicula loveste tara noastra. Daca la inceputul saptamanii ne-am bucurat de momente de racoare si chiar cate o ploicica pe ici pe colo, incepand de joi si pana la finele saptamanii ne asteapta zile toride. Medicii spun sa ne hidratam la maxim daca vrem sa scapam […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro