Ghiseu special pentru obtinerea „placutelor rosii”

Hila Ovidiu

Sibienii care vor sa isi inmatriculeze provizoriu masinile au de marti un ghiseu destinat special lor. Pentru obtinerea placutelor rosii posesorii de masini se pot inscrie on-line.

Sibienii care doresc sa obtina placute cu numere provizotii pentru masinile pe care le detin au acum un ghiseu special destinat lor. Inainte de a se prezenta insa la sediul biroului de inmatriculari oamenii trebuie sa se programeze on line pe site-ul prefecturii. Ghiseul dedicat exclusiv emiterii de autorizatii provizorii de circulatie va lucra in zonele de marti, miercuri si joi intre orele 08.30 si 13.00. Masura deschiderii acestui ghiseu a fost luata ca urmare a numarului mare de solicitari venite din partea sibienilor nemultumiti de faptul ca trebuie sa stea ore in sir la coada pentru niste numere rosii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au inceput simularile!

Au inceput emotiile pentru scolarii care sunt in clasele a VIII-a, a XI si a XII. In aceste zile sustin probele de simulare pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat. In zonele cu putini elevi au fost infiintate centre speciale de evaluare. Aproape 9 mii de elevi din clasele a VIII-a, a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro