Ghiseu deschis la taxe si impozite

Hila Ovidiu

Anul acesta sibienii isi pot achita taxele si impozitele chiar si in ultima zi a anului! Atentie insa, ghiseele vor fi deschise doar o ora si jumatate. Cei care nu apuca sa-si plateasca darile la stat in 2015 o mai pot face doar in 4 ianuarie 2016. Sibienii care nu vor sa treaca cu datorii in noul an isi pot achita impozitele si taxele locale chiar si in ultima zi a anului. Va fi deschis ghiseul din sediul primariei din Piata Mare. Atentie insa! Programul este unul foarte scurt!Pana in 30 decembrie inclusiv in ambele cladiri ale primariei se va lucra cu program normal. Astfel, ghiseele vor fi deschise miercuri pana la ora 15.15 iar joi doar o ora si jumatate.
Cei care nu ajung sa isi achite darile catre stat in ultima zi a anului o mai pot dace abia din 4 ianuarie 2016. In prima zi a anului se vor incasa doar amenzi, taxe pentru autorizatii de construire, taxe judiciare si extrajudiciare sau alte taxe locale. Impozitele locale pentru cladiri si masini se vor incasa doar din 11 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grupari specializate pe furturi din magazine, prinse de politistii sibieni

Hotii din alte judete au vrut sa faca prapad la Sibiu. Au fost prinsi insa de politistii sibieni. Au ajuns la audieri 10 persoane printre care sunt si 2 minori. In doar cateva ore politistii sibieni au reusit sa puna mana pe 10 hoti. Oamenii legii au capturat persoane din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro