Ghisee inchise pana marti

Hila Ovidiu

La aceasta ora majoritatea angajatilor se bucura de minivacanta inceputa in aceasta dupa amiaza si care tine pana luni inclusiv. Niciun angajat de la stat nu va da pe la birou pana marti dimineata. Asa ca nu va faceti planuri de mers la fisc sau de platit taxe si impozite.

indexIncepand de vineri dupa amiaza si pana marti dimineata toate ghiseele si birourile institutiilor publice vor fi inchise. Luni cand se sarbatoreste cea de-a doua zi de Rusalii angajatii vor fi liberi. Exceptie de la regula face totusi Gradina Zoologica din Sibiu care este o unitate de agrement. De asemenea, in cursul zilei de sambata cei care se ocupa de inregistrarea deceselor vor avea program scurt. De marti dimineata insa toate serviciile isi reiau programul obisnuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putina mancare, mai multa miscare!!!

Zilele urmatoare se anunta calduroase asa ca cei mai multi sibieni vor iesi la gratare. Medicii recomanda cumpatare in ceea ce priveste consumul de alcool si carne pe gratar. Dupa cateva zile de frig si ploi vremea redevine frumoasa si ii indeamna pe sibieni sa se bucure din plin de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro