Ghiozdanelul Ruti

Hila Ovidiu

Proiectul ,,Ruti te invata, lectii pentru viata”, continua la Sibiu. Politistii s-au aflat miercuri la Gradinita Fratii Grimm din Sibiu unde i-au invatat pe cei mici regulile obligatorii pe care trebuie sa le aplice atunci cand sunt pe strada.

„Ruti te invata lectii pentru viata!”, este proiect national desfasurat de Inspectoratul General al Politiei Romane, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, si este derulat pe parcursul anului scolar 2011-2012.  Scopul proiectului este cunoasterea si aplicarea corecta a regulilor de circulatie rutiera, precum si necesitatea respectarii acestora de catre prescolari. Lunar sunt derulate in toate gradinitele partenere din Sibiu, activitati de educatie rutiera, printre care: „Cine este Ruti, ghiozdanelul vorbitor”, „Strada o privim cu atentie”, „Am pornit pe drum, pietoni suntem acum”, „Semaforul”, „Agentul de politie, prietenul copiilor”, „Semnele de circulatie”, „Traverseaza cu atentie”, „Unde ne jucam, unde ne plimbam cu bicicleta sau cu rolele”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 la suta pentru ONG-uri

Si-au dat mana pentru a promova asociatiile nonguvernamentale cu profil social, cultural si de protectie a mediului. Parohia Evanghelica alaturi de o alta fundatie lanseaza proiectul “ 2% – Fii implicat”. Prin acest demers se doreste ca sibienii sa isi poata alege catre ce ONG vor sa directioneze cei doi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro