Gerul Bobotezei tine pana vineri

Hila Ovidiu

Din aceasta dupa amiaza simtim deja gerul Bobotezei. Meteorologii spun ca frigul se va instala confortabil in tara noastra cel putin pana vineri. Avertizarea meteo prevede temperaturi de pana la -25 de grade Celsius.

hartaInformarea meteorologica de ger a intrat in vigoare de marti de la ora 14.00 si va ramane in vigoare pana in data de 9 ianuarie la ora 10.00. Mercurul din termometre va cobora in aceasta perioada pana la -25 de grade. Maximele pe timp de zi vor fi de cel mult 0 grade. In centrul tarii sunt anuntate temperaturi in marea majoritate negative, cu fulguieli slabe si vant care in zonele montane va viscoli zapada. Joi va ninge slab, iar de vineri odata cu incalzirea usoara a vremii ne putem astepta si la un nou val de ninsori. Ar fi cel de-al treilea episod de precipitatii din aceasta iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de mii de litri de Agheasma Mare pentru credinciosi

Marti a fost zi de mare sarbatoare pentru crestinii din tara noastra. De la primele ore ale diminetii oamenii au mers la biserica pentru a participa la slujba de Boboteaza. Sfintirea apelor s-a facut ca in fiecare an in Piata Mare. Inca de la prima bataie a clopotului sibienii s-au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro