Gerul Bobotezei nu este un mit!!!

Hila Ovidiu

Vine gerul Bobotezei! Pentru ziua de vineri, cand crestinii vor sarbatori Botezul Domnului meteorologii estimeaza temperaturi cuprinse inte -19 si -10 grade Celsius.

Gerul Bobotezei nu este doar o zicala din popor. Anul acesta, pe bune, vineri cand se sarbatoreste Botezul Domnului vom avea cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna. Meteorologii spun ca vremea se va raci simtitor incepand din noaptea de marti spre miercuri iar in cea de joi spre vineri mercurul din termometre va cobori pana la -19 grade celsius. Maximele din ziua de Boboteaza nu vor trece -10 grade. Specialistii in meteorologie sunt de parere ca in Transilvania regimul termic va avea o tendinta de scadere in accentuata in 5 si 7 ianuarie cand vremea va deveni de-a dreptul geroasa. Dupa aceasta perioada temperaturile vor marca o crestrere usoara insa vremea se va mentine mult mai rece decat cea specifica acestei perioade a anului. Saptamana viitoare mediile termice pentru Transilvania vor oscila intre -5 si -1 grad pe timpul zilei iar noaptea vor coboari pana la -14 grade. Precipitatii vor fi inregistrate in cursul zilei de miercuri dar si in intervalul 7-15 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi bani pentru pensionari

Noul an aduce si o veste buna pentru pensionari. De la 1 ianuarie a crescut punctul de pensie. Valoarea actuala este de 917,5 lei. Tot saptamana aceasta deputatii sunt convocati in sedinta extraordinara pentru a vota eliminarea impozitului si a CASS ului pentru pensionari. Noul an aduce mai multi bani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro