Furturile din magazine sunt “in floare”

Hila Ovidiu

Politistii sibieni se confrunta zi de zi cu furturi de bunuri alimentare sau nonalimentare din societatile comerciale. Tocmai de aceea oamenii legii le recomanda administratorilor de societati comerciale sa instaleze camere de supraveghere si sa angajeze agenti de paza pentru a-si proteja marfa.

Unele dintre cele mai des intalnitre infractiuni cu care se confrunta politistii sibieni in ultima perioada sunt furturile din magazine. Fie ca este vorba despre magazine mai mici, de cartier, sau despre super si hipermarketuri, infractorii nu se dau in laturi sa puna mana pe ce produse prins si sa le doseasca, manati, de cele mai multe ori, de foame sau de nevoia de un castig rapid si facil. Desi par infractiuni marunte, cumulate, pagubele produse de acesti hoti de maruntisuri pot fi foarte mari. Tocmai de aceea politistii le recomanda administratorilor de societati comerciale sa isi instaleze camere de supraveghere si sa angajeze agenti de paza. Astfel, chiar daca “clientii” de ocazie se incumeta sa doseasca bunuri, ei pot fi vazuti pe camere iar apoi vor fi usor prinsi, iar bunurile sustrase, recuperate. In plus, aceste masuri ii vor descuraja pe infractori, si pot preveni si alte infractiuni, cum ar fi furtul de bunuri din buzunarele si gentile clientilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Circulati prudent si respectati regulile rutiere

In acest sfarsit de saptamana calduros, majoritatea sibienilor vor prefera sa isi petreaca timpul in aer liber, la gratare sau la plaja, dar cu siguranta nu vor uita sa mearga nici la vot. Politistii rutieri se asteapta astfel la valori foarte ridicate de trafic pe principalele drumuri nationale, si nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro