Furt din SC

Cercetat penal pentru furt calificat. Un barbat de 25 de ani din Sibiu a fost prins de catre agentii de paza ai unui hypermarket in timp ce incerca sa iasa din magazin cu mai multe produse furate. Acesta sustrasese cosmetice in valoare de peste 170 de lei.

Aproape ca nu este zi in care hotii sa nu dea iama in cate un hypermarket in speranta ca vor putea sustrage produse de pe raft si vor putea sa scape cu ele. Vigilenta paznicilor insa nu poate fi inselata cu una cu doua. Acest lucru l-a aflat pe propria piele un tanar de 25 de ani din Sibiu care a intrat in magazin cu gandul de a fura produse cosmetice. Agentii de paza l-au vazut,l-au oprit, l-au perchezitionat si au gasit asupra lui produse in valoare de aproximativ 178 de lei. Paznicii au chemat politia din cadrul postului de la Selimbar. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit magazinului.

 

2 thoughts on “Furt din SC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vaccinati-va cat mai puteti

Campania de vaccinare continua. Chiar daca au aparut deja primele cazuri de gripa, medicii spun ca imunizarea se mai poate face inca. Asa ca daca vreti sa scapati cu bine de capriciile bolilor de sezon nu ezitati sa devenit beneficiarul uneia ditre cele aproximativ 9 mii de doze de vaccin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro