Furt de grilaje metalice

Hila Ovidiu

Jandarmii sibieni au identificat patru femei care au sustras mai multe grilaje metalice de la canalizarea unei strazi din Sibiu. Acestea intentionau sa vanda la fier vechi capacele, insa jandarmii le-au dat peste cap planurile. Femeile sunt acum urmarire penal pentru furt calificat.

Orice e din fier, se poate Vinde. Asta si-au spus patru femei care au fost prinse de catre jandarmiii sibieni dupa ce au furat grilajele rigolelor de colectare a apei de pe strada George Toparceanu. Jandarmii au fost sesizati de catre locatari ca in puterea noptii, cele patru femei cu varsta cuprinse intre 17 si 52 de ani sustrageau nestingherite grilajele. Ajunsi la fata locului, oamenii legii le-au prins pe autoare tocmai cand transportau fierul vechi cu un carucior spre domiciliu. Urmau apoi sa il valorifice la un centru de colectare. Desi au gasit scuze din cele mai variate, femeile s-au ales cu dosar penal penru savarsirea infractiunii de furt calificat. Prejudiciul cauzat de ele a fost recuperat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politaxi, tras pe dreapta

Autoturismul Politaxi folosit intr-o campanie de amploare pentru prevenirea consumului de alcool la volan, a fost avariat la Sibiu. Un sofer care incerca sa evite o coliziune a intrat in suportul pe care se afla Politaxi-ul. Masina folosita in campanie a cazut de pe suport si a suferit avarii usoare. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro