Furt de cabluri

Hila Ovidiu

Au furtat cablurile de alimentare de pe calea ferata. In lipsa lor, semnalele de atentionare au fost inpracticabile. Doar o minune a facut ca in zona Mediasului de unde au fost extrase cablurile sa nu se petreaca o nenorocire. Cei doi faptasi au fost deja prinsi de politisti.

cfPolitia Transportul Feroviare a fost anuntata in cursul zilei trecute despre faptul ca cineva a intrerupt alimentarea instalatiilor de dirijare si semnalizare a traficului feroviar intre Medias si Copsa Mica. Politistii au mers la fata locului si au ajuns la concluzia ca hotii au luat cablul de alimentare si pichetul distribuitor. Lipsa lor a pus in pare pericol traficul feroviar din zona. Politistii pus in scurt timp mana pe cei 3 vinovati. 2 dintre ei sunt recidivisti. Cu totii au fost prezentati Parchetului cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Egale la pensionare cu barbatii

Vom muri la locul de munca. A fost avizata de catre deputati varsta de pesnionare pentru femei la 65 de ani. Astfel atat doamnele cat si domnii vor iesi la pensie la aceeasi varsta. Egalizarea varsteri de pensionare intre femei si barbati a fost deja avizata de Comisia de Munca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro