Fumatul, interzis in spatii inchise

Hila Ovidiu

Adio fumat in cluburi, discoteci, baruri sau institutii public. A fost votata legea care interzice aprinderea tigarii in orice spatiu inchis. Actul normativ urmeaza sa fie promulgat de catre seful statului. Fumatorii vor fi nevoiti sa isi puna pofta in cui de aprinsul tigarii in locuri publice indiferent ca vorbim de cafenele, baruri sau cluburi. Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului a trecut de Camera Deputatilor, for decizional in tara noastra. Legea va fi promulgata si de Klaus Iohannis. Conform actului normativ fumatul este interzis in spitale, scoli, unitati de ocrotire sociala, firme, practic tot ceea ce inseamna spatiu inchis indiferent ca sunt publice sau private. Singura exceptie sunt celulele detinutilor aflati in penitenciare de maxima siguranta.
Copnform legii cei care nu ii respecta prevederile vor fi sanctionati cu amenda. Persoanele fizice risca amenzi de pana la 500 de lei iar cele juridice vor primi sanctiuni intre 5 si 15 mii de lei dar si suspendarea sau chiar inchiderea activitatii in cazul celor din urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lista datornicilor locali, facuta publica in martie

Datornicii vor fi „parati” pe site-ul primariei! Listele se vor publica trimestrial. Practic, numele primilor debitori la bugetul local vor fi facute publice la finele lunii martie a anului viitor. Prevederile noului Cod de Procedura Fiscala spun ca Primaria este obligata sa publice pe pagina proprie numele datornicilor indiferent ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro