FOTOGRAFII de la prima zi a Targului National de Carte si Revista Religioasa

admin

Joi a debutat cea de –a XV-a editie a Targului National de Carte si Revista Religioasa de la Sibiu. Evenimentul dureaza pana duminica si este gazduit de Biblioteca Judeteana Astra. Zeci de edituri isi prezinta oferta livreasca. La mare cautare sunt cartile cu si despre Arsenie Boca. Zilele acestea are loc la Sibiu cea de-a XV-a editie a Targului National de Carte si Revista Religioasa. Evenimentul a debutat joi la orele pranzului si va avea portile deschise pana duminica seara. In tot acest timp cele mai mari edituri de carte religioasa din tara isi vor astepta cu bratele deschise cititorii insetati de cuvant duhovnicesc. Au pregatit pentru cititori titluri cunoscute cu preturi pentru toate buzunarele.
Editia din acest an vine cu lansari de carte una si una.
Targul se incheie duminica la ora 20.30 cu extragerea taloanelor pentru concursul cu premii oferite vizitatorilor de catre organizatori si edituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Emil Cioran

Emil Cioran va fi sarbatorit saptamana viitoare la Sibiu. In perioada 13-15 noiembrrie vor avea loc nu mai putin de 14 evenimente dedicate marelui filosof. Actiunile vor avea loc la Sibiu si Rasinari. Zilele Emil Cioran vin cu 14 evenimente culturale, invitati de seama, reeditari de carte si o internsa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro