Fostul premier compatimit de politicienii sibieni

Hila Ovidiu

Vestea ca fostul Premier Adrian Nastase a fost condamnat la inchisoare cu executare in cursul zilei de miercuri a facut valuri si printre politicienii sibieni. Dincolo de vinovatia politica, tentativa de suicid a lui Nastase a reusit sa impresioneze. Toti cei care au ales sa comenteze subiectul ii doresc insanatosire grabnica.

In cursul zilei de miercuri s-a dat sentinta in cazul lui Adrian Nastase. Acesta a fost condamnat la doi ani cu executare in dosarul “Trofeul Calitatii”. Seara, cand politistii au venit acasa la fostul premier pentru a-i prezenta mandatul, acesta, intr-un moment de necugetare a incercat sa isi puna capat zilelor. Vestea ca unul dintre cei mai importanti oameni politici ai ultimilor 20 de ani a fost la un pas de moarte a facut valva nu doar in presa nationala si internationala ci si printre liderii politici locali. Astfel, colegul de partid de la Sibiu, Ioan Cindrea, considera ca situatia fostului prim ministru este de fapt un soi de “prigoana politica”. Si liderul FDGR Klaus Johannis a fost marcat de gestul lui Adrian Nastase. La polul opus liderii locali din opozitie au refuzat cu vehementa sa comenteze in vreun fel subiectul. In cursul zilei de joi fostul premier Adrian Nastase a fost supus unei interventii chirurgicale in zona plagii impuscate. Desi momentan starea sa este stabila, medicii se tem de aparitia unui potential infarct. La ora actuala Adrian Nastase este stabil si primeste consiliere respectiv tratament psihiatric in spitalul in care a fost internat in urma cu aproximativ 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fostul premier sinucigas compatimit de politicienii sibieni

Vestea ca fostul Premier Adrian Nastase a fost condamnat la inchisoare cu executare in cursul zilei de miercuri a facut valuri si printre politicienii sibieni. Dincolo de vinovatia politica, tentativa de suicid a lui Nastase a reusit sa impresioneze. Toti cei care au ales sa comenteze subiectul ii doresc insanatosire […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro