Fosta piata agroalimentara din Strand se transforma in depozit

Hila Ovidiu

Societatea de Piete a renuntat la constructia din Strand. Aceasta a fost predata Primariei. Va functiona in viitor pe post de depozit.

Societatea Consiliului Local care administreaza pietele din oras a ramas fara fosta Piata Agroalimentara Strand. Aceasta a fost predata Primariei Sibiu care o va folosi pe post de depozit. Cladirea de la intersectia strazilor Vasile Carlova si Maramuresului a fost data in folosinta ca piata in 2004 insa din cauza efectului de sera comerciantii nu si-au putut desfasura activitatea acolo. A functionat ca piata doar un an de zile. Ulterior a fost inchiriata unor investitori straini care comercializau imbracaminte, incaltaminte si accesorii chinezesti insa de prin 2014 si acestia au renuntat sa isi mai desfasoare activitatea acolo. Dupa 3 ani in care s-au facut repetate licitatii insa nimeni nu s-a aratat interesat sa inchirieze spatiul, acesta a fost cedat administratiei locale care il va folosi incepand cu aceasta luna pe post de depozit. Aici vor fi adapostite materialele cu care isi desfasoara activitatea cei de la Directia Tehnica. Pentru modernizarea spatiului comercial astfel incat sa capete in conditii optime statutul de piata care i-a fost acordat la inaugurare ar fi nevoie de investitii de aproximativ un milion de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident in zona Daia

Viteza a facut victime! Un grav accident rutier a avut loc miercuri la orele pranzului in zona Daia. 5 persoane au fost ranite si transportate la spital. Un grav accident de circulatie s-a produs miercuri la orele pranzului pe Drumul Judetean 106 Sibiu-Agnita, in apropiere de intersectia cu drumul comunal […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro