Fosta Capitala Culturala este acum capitala gunoaielor aruncate in strada

Hila Ovidiu

Strazile Sibiului s-au transformat in gropi de gunoi de cand cu demararea proiectului de colectare selectiva. Pentru ca inca nu le-au ajuns pubelele, sau pentru ca pur si simplu nu vor sa plateasca gunoiul, sibienii arunca pe timp de noapte in drum saci intregi cu gunoi. Cele mai multe astfel de cazuri se intalnesc in zona cartierului Strand.

Din fosta Capitala Culturala, Sibiul a ajuns in zilele acestea capitala gunoaielor. Si asta dupa ce sistemul de colectare a deseurilor a intrat cel putin teoretic in functiune. Spunem teoretic pentru ca practic… deseurile nu sunt ridicate la timp de catre firma care ar trebui sa se ocupe de asta, oamenii nu au nici pe departe grija colectarii selective iar in unele zone ale orasului din lipsa containerelor sau a pubelelor oamenii pun gunoiul in saci si il lasa pe timp de noapte in plina strada. Un astfel de morman de gunoaie zacea marti si la intersectia dintre strazile Dragusanu, Geles si Dragalina. De fapt in intreg cartierul Strand este o problema cu asa-numita colectare selectiva a deseurilor. Pe adresa redactiei noastre au ajuns insa reclamatii si din alte cartiere ale orasului. Vorbim aici despre zona Hipordom sau Valea Aurie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhar prins. Complicele sau este inca in libertate!

Un pusti de 16 ani a juns pe mana politistilor medieseni. Acesta este acuzat ca a talharit o batranica. Ba mai mult, in urma cu cateva zile, alaturi de un complice, tanarul a furat un alt bun din vestiarul unei societati comerciale. Complicele pustanului este in continuare cautat de politisti. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro