Fonduri mai mari pentru constructia modulara a Spitalului Judetean

Spitalul judetean va primi 800 de mii de lei in plus pentru constructia modulara care sa adaposteasca sectia de Chirurgie Plastica. Suplimentarea sumei alocate initital a primit aviz favorabil din partea consilierilor judeteni in cadrul sedintei de joi. Valoarea totala a proiectului se apropie de 6 milioane de lei.

Consilierii locali au aprobat joi proiectul de hotarare care prevede suplimentarea cu 15% a sumei alocate initial pentru realizarea unei constructii modulare in curtea Spitalului Judetean, constructie in care sa isi desfasoare activitatea sectia de Chirurgie Plastica. Sectia a ramas fara un sediu stabil dupa ce imobilul in care functiona a intrat intr-un amplu proces de modernizare.

Inainte de a-si da votul insa consilierii judeteni au cerut lamuriri cu privire la felul in care va arata o astfel de constructie. Pentru exemplificare a fost folosir un spital modular aflat in lucru in Brasov. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BOR a lansat "poruncile" pentru mersul la plaja

Din grija pentru sufletele enoriasilor, chiar si cand acestia sunt in concediu, Biserica Ortodoxa Romana a creat un ghid de bune practici atunci cand oamenii sunt….la mare de exemplu. Ghidul publicat cu ajutorul “Basilica” este compus din 8 “porunci” . Printre sfaturile duhovnicesti se numara si ocrotirea mediului inconjurator. “In […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro