Folositi rute ocolitoare!

Hila Ovidiu

S-a cam incheiat sezonul de concedii si sibienii se intorc acasa. Politistii rutieri spun ca in aceasta perioada este posibil ca drumurile sa devina supraaglomerate. Pentru a evita producerea de evenimente rutiere oamenii legii recomanda calm la volan si folosirea de rute ocolitoare acolo unde este cazul.

agloPentru a preveni implicarea in evenimente rutiere politistii sfatuiesc conducatorii auto sa-si organizeze din timp plecarea si sa-si acorde marje de timp lejere. Sa se informeze asupra conditiilor meteo si de drum si sa isi verifice cu atentie masinile inainte de a urca la volan si a pleca la drum. Verificati cauciucurile, luminile, franele si…combustibilul. Nu conduceti cu viteza. Ganditi-va la ceilalti participanti la trafic. Un moment de neatentie este de ajuns pentru a produce sau pentru a deveni victima unui accident rutier. Politistii rutieri vor fi in strada in strada in acest weekend. Oamenii legii vor actiona atat pentru fluidizarea traficului in zonele aglomerate cat si pentru depistarea soferilor certati cu legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rectificare bugetara

Consiliul judetean a facut rectficare bugetara. Printre cei cu bani mai multi se numara Spitalul Judetean, Sala Transilvania si dascalii din scolile speciale care isi vor primi sumele castigate in instanta. Rectificarea bugetara adoptata saptamana aceasta de catre consilierii judeteni aduce Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu suma de 1,36 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro