Focar de gripa porcina la Sibiu

Hila Ovidiu

A aparut si la Sibiu primul focar de gripa din acest sezon. Au fost confirmate pana acum 5 cazuri dintre care 4 au fost cu gripa porcina. Printre bolnavi se numara si un copil de 5 ani. Focar de gripa la Sibiu. In doar o saptamana au fost constatate 40 de cazuri de simptome specifice gripei de sezon sau a altor tulpini derivate. Au fost recoltate mai multe probe pentru a fi analizate in laborator. 5 dintre analize au venit pozitite. Majoritatea sunt de gripa porcina. Printre bolnavii de gripa pandemica sunt o femeie de 28 de ani, o alta de 27 care este si insarcinata, un copil de 5 ani si un barbat in varsta de 54 de ani. Cel de-al cincilea caz confirmat cu laboratorul este cel al unui barbat de 39 de ani pentru care rezultatul a fost de gripa AH3 adica gripa sezoniera.
Rezultatul negativ apartine unui barbat de 38 de ani.
Medicii sibieni le recomanda oamenilor multa prudenta atunci cand circula in locuri aglomerate, pastrarea unei igiene riguroase si consumul de fructe si legume proaspete pentru a putea preveni imbolnavirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Valentine`s Day Musical

Sarbatoarea Dragostei a fost marcata asa cum se cuvine si de elevii Scolii Populare de Arte si Meserii din Sibiu. Tinerii de la canto muzica usoara, chitara si actorie au facut un spectacol pe cinste. Reprezentatia a avut loc la Biblioteca Astra si a durat 2 ore!Valentine`s Day Musical s-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro