Flori pentru soferite

Hila Ovidiu

Zeci de soferite au fost trase miercuri pe dreapta de catre politistii rutieri. Oamenii legii nu au impartit insa amenzi si sanctiuni ci flori si urari pentru ziua de 8 martie.

Politistii rutieri au iesit din nou in strada. Este insa cea de-a doua saptamana consecutiva in care oamenii legii nu ofera sanctiuni soferitelor ci urari si flori. Doamnele nu trebuie sa se invete insa cu acest obicei al oamenilor legii pentru ca de maine…legea e lege pentru toata lumea. Astazi reprezentantele sexului frumos au facut exceptie de la regula cu ocazia zilei de 8 Martie.

Politistii au impartit zeci de flori si felicitari doamnelor si domnisoarelor aflate in trafic in zona Teatrului sau a Pietei Aurel Vlaicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cupa Presei la Tir

Despre jurnalisti se spune adesea ca au privirea unui vultur. Astazi le-au si fost testate pe bune aceste abilitat. Nu in cabinetul oftalmologic ci…in poligon, la Cupa Presei la Tir, organizata de catre Jandarmeria Sibiu. Colegii nostri de la Eveniment TV au reusit sa obtina locul I in clasamentul pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro