Flirtatul la birou, pro sau contra?

admin

Se intampla multor barbati care sunt deja in relatii cu alta femeie, de fapt marii majoritati: ochii fug la locul de munca spre cel putin una dintre colege. Atrasi de aspectul fizic, atrasi de ideea de nou, barbatii sunt in stare uneori de actiuni sau lucruri nebunesti, iar simplul flirt se poate transforma in cu totul altceva.

Insa merita?

Daca te afli in punctul in care, fiind deja implicat intr-o relatie stabila, simti ca si colega cu care flirtezi ar dori o implicare mai mare, trebuie sa te gandesti sincer: merita sau totul e doar un simplu foc de paie? Merita sa strici legatura pe care o ai in prezent pentru ceva de scurta durata, care se poate transforma chiar in ceva negativ (nervi, amenintari emotionale, relatii proaste la locul de munca, barfa, etc)?

Apoi, fii atent sa nu interpretezi gresit semnalele transmise de colega: poate doar se joaca, iar tu iei serios aceasta joaca si esti convins ca te doreste.

Asa ca daca iesiti impreuna in pauza de masa, la un suc sau o cafea, ai ocazia sa-ti dai seama daca flirtul inseamna mai mult decat atat, sau daca ea te va abandona dupa cateva zile, urmand sa inceapa joaca alaturi de un alt coleg de la munca. Analizeaza bine situatia si nu-ti pune in pericol relatia stabila in care deja esti implicat, decat daca oricum aveai ganduri de terminare a acesteia.

Analizeaza bine si taie doar o data!

In fine, ultima analiza interioara a ta trebuie sa fie aceasta: iti doresti sincer ca femeia cu care flirtezi acum sa devina prietena ta sau totul e doar un joc si atat? Fiindca daca e doar un joc, atunci nu depasi niciodata limita simplului flirt. Daca iti doresti mai mult decat un flirt, atunci asigura-te ca si ea vrea acelasi lucru.

Important e sa incerci sa eviti greselile clasice ale barbatului infierbantat, care crede ca flirtul, de multe ori nevinovat, se poate trasforma in ceva mai serios si care-si pune in pericol relatia deja stabila si armonioasa pe care o are deja cu o alta femeie.

Pana atunci „joaca-te” in continuare cu colega de la munca. E dreptul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cartea trezirii. Viata lui Buddha

Introducere de Robert A.F. Thurman Traducere de Ciprian Siulea Pe la jumatatea anilor ’50, Jack Kerouac, care fusese educat intr-o familie de catolici practicanti, devine interesat de budism. Aceasta preocupare are un impact profund asupra ideilor sale despre spiritualitate, reflectindu-se ulterior in carti ca Mexico City Blues sau Vagabonzii Dharma. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro