Fiti prudenti in trafic!

Hila Ovidiu

Dat find faptul ca in ultima saptamana au avut loc mai multe accidente rutiere grave, politistii sibieni le recomanda tuturor participantilor la trafic sa fie atenti si mai cu seama prudenti. In zonele intens circulate oamenii legii vor iesi in strada cu aparatele radar din dotare si ii vor sanctiona pe toti cei care incalca regulile de circulatie.

Politistii rutieri spun ca saptamana aceasta a fost incarcata de accidente rutiere grave in urma carora au rezultat mai bine de 10 victime iar o tanara de 17 ani se zbate intre viata si moarte. Pentru a evita astfel de tragedii rutiere oamenii legii le recomanda tuturor partcipantilor la trafic, nu doar soferilor, sa dea dovada de prudenta maxima. Politistii spun si ca vor iesi in strada cu aparatele radar pe cele mai intens circulate artere ale judetului. Vor fi neiertatori cu toti soferii sau pietonii care incalca regulile de circulatie.

Soferii sunt avertizati sa acorde prioritate pietonilor si sa fie atenti la biciclisti sau motociclisti. Pe drumurile rurale acestia trebuie sa fie atenti si la eventualele atelaje hipice pe care le pot intalni in drum.

Pietonii sunt sfatuiti sa circule doar pe trotuar sau pe marginea drumului in situatia in care nu au alternativa, sa fie atenti atunci cand traverseaza strada si sa nu treaca decat prin spatiile special amenajate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Indicatoare rutiere

2 tineri au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa sustraga…indicatoare rutiere. hotii au fost prinsi de catre politisti in zona Pietei Cluj. Cel mai probabil cei doi aveau de gand sa duca indicatoarele si sa le vanda la fier vechi. Ca romanul fura tot ce-i pica in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro