Fiscul executa silit insolventii

Hila Ovidiu

Noua lege a insolventei loveste fix in patronii ajunsi in dificultate. Conform noilor prevederi legislative fiscul are posibilitate a de a executa silit patronii firmelor aflate in faliment daca nu poate incasa nimic prin procedura de insolventa.

indexConsiderata de Guvern un succes, legea insolventei este o adevarata ciuma pentru patronii firmelor care se indreapta spre faliment. Fiscul are posibilitatea de a-i executa silit pe acestia, iar statul obtine in acest fel un avantaj in fata celorlalti creditori. Dovada este chiar faptul ca dupa noua lege a insolventei din cele 44 de miliarde de lei, datorii acumulate de firmele insolvente la buget, 4 miliarde urmeaza sa fie recuperate in perioada urmatoare. Legea nu poate fi insa aplicata retroactiv. Practic raspunderea solidara, practica mentionata in Codul de procedura fiscala ii ajuta pe cei de la fisc sa treaca la executare silita in afara procedurii de insolventa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Circulati cu prudenta!!!

Aveti grija cum treceti strada. Mai multe accidente in care au fost implicati pietoni au avut loc in aceasta saptamana. Politistii spun ca este nevoie de atentie maxima atat din partea soferilor cat si din partea pietonilor. Numai asa pot fi prevenite astfel de evenimente rutiere. Saptamana aceasta aproape in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro