Firmele de deszapezire n-au putut face fata

Hila Ovidiu

Iarna a venit in forta la Sibiu. Din data de 8 decembrie si pana in aceasta dimineata firmele care se ocupa de deszapezire au avut peste 200 de intervenitii. Ninsoarea a fost insa atat de abundenta incat plugurile aproape ca nu au facut fata. Cei mai afectati de starea strazilor au fost taximetristii.

Iarna cu zapezi cum nu s-au mai vazut de aproape 10 ani in luna decembrie la Sibiu. Incepand de sambata si pana luni la pranz putine au fost momentele in care neaua a incetat sa cada. Meteorologii spun ca a nins cu peste 10 litri pe metrul patrat, cantitati mult prea mari pentru aceasta perioada. Practic in oras in zonele in care zapada nu a fost “deranjata” de niciun factor extern, stratul masoara mai bine de 22 de centimetri. Si nici pe strazi nu e mai bine. Atat duminica cat si luni dimineata traficul a fost infernal. Strazile aratau pe alocuri asemena unor partii partii imense. Cei mai nemultumiti de cum se circula in oras au fost taximetristii. Prin prisma meseriei acestia trebuie sa infrunte nametii de pe fiecare strada in parte. Autoritatile dau insa si explicatii. Data fiind cantitatea foarte mare de zapada cazuta, munca plugurilor a fost aproape insesizabila desi acestea au fost in teren inca de la primii fulgi de zapada. In prezent se afla in teren 15 utilaje, din care 9 sunt autospeciale care imprastie material antiderapant. Ninsorile sunt insa anuntate pana in cursul zilei de miercuri inclusiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul a ales Eveniment TV, FM, OL

Eveniment Tv, Evenimennt FM si Eveniment On Line v-au fost aproape pe toata ziua alegerilor prin editiile speciale ale maratonului Sibiul Alege. Va multumim pentru faptul ca ati urmarit programele noastre in ziua de 9 decembrie. Duminica a fost ziua in care inca o data Trustul de presa Eveniment a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro