FINEST FASHION FEST , 12 SEPTEMBRIE, PALATUL BRUKENTHAL DIN AVRIG

alin

Finest Fashion fest  isi propune sa aduca printr-un festival de moda in inima Transilvaniei designeri  romani consacrati  , impreuna cu cele mai noi creatii ale lor,,  intr-o locatie de poveste. Scarile Palatului Brukenthal de la Avrig vor deveni pentru o zi cel mai vizionat podium de moda. La acest festival sunt asteptati toti sibienii pasionati de fashion, dress-code-ul evenimentului fiind smart casual/ cocktail. Intrare libera.

Show-ul este compus din doua parti, intr-o singura zi. In prima parte micile manechine sunt elevii Scolii de televiziune&modeling By Diana Cerciu. Tinerele modele au pregatit coregrafii spectaculoase pentru a pune tinutele designerilor in cea mai buna lumina. In a doua parte, manechine profesioniste din Sibiu, Constanta si Republica Moldova ,cunoscute pentru frumusetea lor  vor defila  sub privirile sutelor de spectatori asteptati la eveniment. Evenimentul se va incheia cu un after-party, la care

Gazda evenimentului este nimeni alta decat cunoscuta prezentatoare TV de la “Bravo,ai stil” , Ilinca Vandici.

Creatoarea Maria Simion, cunoscuta publicului ca designer si prezentatoare tv a Antena Stars, promite un show de exceptie cu o tematica speciala.

Invitatul special al evenimentului , Catalin Botezatu, ne va surprinde cu noua colectie de costume barbatesti ,Viggo,insa fara a fi prezent el insusi, deoarece asa cum se stie déjà din presa, acesta a suferit o interventie chirurgicala majora in data de 6 septembrie.

“ Va fi un eveniment elegant , care va avea ecou atat in presa locala cat si in cea nationala. Este un produs 100% sibian, si este pentru prima data cand atat manechine mici (copii) cat si cele adulte vor defila in acelasi spectacol, fiind practic la “aceeasi inaltime”.Putem spune ca acest festival este o rampa de lansare pentru tinerele modele talentate. Din pacate, vestea ca marele designer Catalin Botezatu nu va putea fi fizic alaturi de noi ne-a intristat, insa este pe lista scurta a editiilor viitoare. Spectacolul ramane unul de exceptie”-spune Diana Cerciu (Calin) , organizatorul Finest Fashion Fest.

Evenimentul este la prima sa editie, insa in  viziunea organizatorilor, editia a doua  este déjà creionata pentru urmatorul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 1,3 milioane, valoarea imprumuturilor CARP in ultima luna

Mai bine de 450 de sibieni s-au imprumutat de la CARP luna trecuta. Sumele au variat de la cateva sute de lei pana la cateva zeci de mii de lei. Oamenii au avut nevoie de bani in special pentru a-si asigura camara pentru iarna si pentru a-si achizitiona bilete de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro